FoodOp | Reduce food waste

Øg kundetilfredsheden og spar op til 20% på dine råvarer

Mål automatisk hvad og hvor meget, der bliver spist hos dine kunder, så du kan producere den rette mad i de rigtige mængder.

Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

catering

Gør som andre bæredygtige og profitable cateringkøkkener

FoodOp i Frokostfirmaet
FoodOp i Madklubben
FoodOp i Københavns kommune

Hvorfor cateringkøkkener vælger FoodOp

Spar penge

Spar penge

Reducer råvareomkostninger med op til 15%.

Hjælp planeten

Hjælp planeten

Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre madspild og mere bæredygtige menuer.

Spar tid og printerpapir

Spar tid og printerpapir

Automatiser manuelle arbejdsopgaver såsom menuplanlægning og skiltning.

Øg kundeloyaliteten

Øg kundeloyaliteten

Øg kundeloyaliteten ved at skræddersy menuerne efter kundernes smag.

Hvordan virker det?

Afspil video

Hvordan virker det?

Afspil video

Kom i gang med...

Menuplanlægning og måling

Integrer menuplanlægning og måling i ét samlet værktøj

FoodOps digitale skilte

Automatisk måling af
madspild

Mål automatisk madspild og forbrug fra centralkøkkenet

Mål madspild automatisk

Understøt CSR-strategien

Involver kunder og øvrige
interessenter i bæredygtighedsrejsen.

Understøt CSR-strategien​​ med FoodOp

Sådan siger vores kunder

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Michelle Rahbek

Bæredygtighedschef

FoodOp i Frokostfirmaet

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a.  madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab.”

Jacob Anker Lassen
Jacob Anker Lassen

Partner

“I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Karen Brosbøl Wulf

Erhvervschef

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Michelle Rahbek

Bæredygtighedschef

FoodOp i Frokostfirmaet

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a.  madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab.”

Jacob Anker Lassen
Jacob Anker Lassen

Partner

“I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Karen Brosbøl Wulf

Erhvervschef

FoodOp i pressen

Politiken om FoodOp
Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Prisvinder opfinder nyt værktøj til at begrænse madspild. Hos Mærsk har det afsløret, hvem der smider mest ud

Finans om FoodOp

Iværksættere har fundet opskriften mod madspild: Vejer din frokost i kantinen, uden du opdager det

TV2 Lorry om FoodOp

Nichlas’ onkel kickstartede smart idé – nu har den reduceret madspild med 190.000 kilo

Blog

Reducer madspild og få et mere bæredygtigt, profitabelt og effektivt køkken.

Connect

© FoodOptimize ApS 2022. All Rights Reserved.