Øg kundetilfredsheden og spar op til 20% på dine råvarer
Mål automatisk hvad og hvor meget, der bliver spist hos dine kunder, så du kan producere den rette mad i de rigtige mængder.
Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

Gør som andre bæredygtige og profitable cateringkøkkener






Hvorfor cateringkøkkener vælger FoodOp

Spar penge
Reducer råvareomkostninger med op til 15%.

Hjælp planeten
Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre madspild og mere bæredygtige menuer.

Spar tid og printerpapir
Automatiser manuelle arbejdsopgaver såsom menuplanlægning og skiltning.

Øg kundeloyaliteten
Øg kundeloyaliteten ved at skræddersy menuerne efter kundernes smag.
Hvordan virker det?

Hvordan virker det?

Kom i gang med...
Menuplanlægning og måling
Integrer menuplanlægning og måling i ét samlet værktøj
- Inspiration til menuer fra et stort inspirationsunivers
- Indsigt i mængder og antal gæster
- Automatisk digital skiltning inkl. CO2, ernæring og bæredygtighed

Automatisk måling af madspild
Mål automatisk madspild og forbrug fra centralkøkkenet
- Automatisk måling af madspild
- Digital deling af data med kunder
- Ingen nye arbejdsgange, kun nye indsigter

Understøt CSR-strategien
Involver kunder og øvrige
interessenter i bæredygtighedsrejsen.
- Synligt og veldokumenteret bæredygtighedsinitiativ
- Integration til bæredygtighedsrapport
- Nem kommunikation af indsatser

Sådan siger vores kunder

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Bæredygtighedschef

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a. madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab.”

Jacob Anker Lassen
Partner

“I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Erhvervschef

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Bæredygtighedschef

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a. madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab.”

Jacob Anker Lassen
Partner

“I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Erhvervschef