FoodOp | Reduce food waste

Reducér madspild og spar op til 25% på dine råvareomkostninger

FoodOp er en digital platform, der hjælper cateringkøkkener med at måle madspild og kundernes smag, og bruge indsigterne til at producere den rette mad i de rette mængder.

Indsigterne føres automatisk ind i FoodOp platformen, og kan bl.a. bruges i menuplanlægningsmodulet, som har mængdeforslag, forslag til retter dine kunder kan lide og automatisk udgivelse af menuer.

catering

Gør som andre bæredygtige og profitable cateringkøkkener

Hvorfor cateringkøkkener vælger FoodOp

Spar penge

Spar penge

Reducer råvareomkostninger med op til 25%.

Hjælp planeten

Hjælp planeten

Reducer miljøbelastningen gennem mindre madspild og mere bæredygtige menuer.

Spar tid og printerpapir

Spar tid og printerpapir

Automatiske digitale skilte til hver ret.

Øg kundeloyaliteten

Øg kundeloyaliteten

Øg kundeloyaliteten ved at skræddersy menuerne efter kundernes smag.

Hvordan det virker?

Afspil video

Hvordan det virker?

Afspil video

Tre simple trin

1. Planlæg menuer

Planlæg menuer digitalt med henblik på at automatisere administrative opgaver og få inspiration fra et bæredygtigt opskriftskatalog.

dk2020

2. Få indsigt 

Server menuer med vægte under alle fade og organiske affaldsspande hos kunden, der automatisk måler hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.

3. Optimér

Få indsigt i ressourceforbrug, miljøaftryk og gæsternes smag fra alle serveringer og få autogenerede forslag til at forbedre menuerne.

Sådan siger vores kunder

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Michelle Rahbek

Bæredygtighedschef

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a.  madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab.”

Jacob Anker Lassen
Jacob Anker Lassen

Partner

“I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Karen Brosbøl Wulf

Erhvervschef

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Michelle Rahbek

Bæredygtighedschef

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a.  madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab.”

Jacob Anker Lassen
Jacob Anker Lassen

Partner

“I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Karen Brosbøl Wulf

Erhvervschef

FoodOp i pressen

Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Prisvinder opfinder nyt værktøj til at begrænse madspild. Hos Mærsk har det afsløret, hvem der smider mest ud

Iværksættere har fundet opskriften mod madspild: Vejer din frokost i kantinen, uden du opdager det

Nichlas’ onkel kickstartede smart idé – nu har den reduceret madspild med 190.000 kilo

Blog

Reducer madspild og få et mere bæredygtigt, profitabelt og effektivt køkken.

Connect

© FoodOptimize ApS 2022. All Rights Reserved.