FoodOp | Reduce food waste

Et bæredygtigt initiativ, der er synligt og veldokumenteret

Grøn omstilling af hotel- og konferencebespisning ved automatisk at måle antallet af spisende gæster og hvad de godt kan lide.

Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

Hvorfor vælge FoodOp

Hjælp planeten

Hjælp planeten

Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre spild og mere bæredygtige menuer.

Spar penge

Spar penge

Reducer råvareomkostninger med op til 15%.

Spar tid og printerpapir

Spar tid og printerpapir

Automatiser manuelle arbejdsopgaver såsom menuplanlægning og skiltning.

Øg kundeloyaliteten

Øg kundeloyaliteten

Øg kundeloyaliteten ved at skræddersy menuerne efter kundernes smag.

Hvordan virker det?

Del indsigter om madspild, CO2 og kundernes smagspræferencer.

Ved at placere digitale vægte under alle fade og organiske skraldespande indsamler platformen data på, hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.

Indsigterne føres automatisk ind i FoodOps menuplanlægningsmodul, som bl.a. kan hjælpe med mængdeforslag, CO2 estimation på dine menuer og foreslå retter som de spisende gæster kan lide.

Afspil video

Kom i gang med...

Bæredygtige buffetserveringer

Strømlin buffetserveringer ved altid at lave den rette mad i de rette mængder

FoodOps digitale skilte

Automatisk måling af
madspild

Mål madspild kontinuerligt uanset hvem der er på arbejde og hvor madspildet opstår

Mål madspild automatisk

Kompetencedeling på tværs af lokationer

Del retter, opskrifter og erfaringer på tværs af lokationer og skiftende personale

Understøt CSR-strategien​​ med FoodOp

FoodOp i pressen

Politiken om FoodOp
Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Prisvinder opfinder nyt værktøj til at begrænse madspild. Hos Mærsk har det afsløret, hvem der smider mest ud

Finans om FoodOp

Iværksættere har fundet opskriften mod madspild: Vejer din frokost i kantinen, uden du opdager det

TV2 Lorry om FoodOp

Nichlas’ onkel kickstartede smart idé – nu har den reduceret madspild med 190.000 kilo

Blog

Reducer madspild og få et mere bæredygtigt, profitabelt og effektivt køkken.

Connect

© FoodOptimize ApS 2022. All Rights Reserved.