Et bæredygtigt initiativ, der er synligt og veldokumenteret
Grøn omstilling af hotel- og konferencebespisning ved automatisk at måle antallet af spisende gæster og hvad de godt kan lide.
Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

Hvorfor vælge FoodOp

Hjælp planeten
Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre spild og mere bæredygtige menuer.

Spar penge
Reducer råvareomkostninger med op til 15%.

Spar tid og printerpapir
Automatiser manuelle arbejdsopgaver såsom menuplanlægning og skiltning.

Øg kundeloyaliteten
Øg kundeloyaliteten ved at skræddersy menuerne efter kundernes smag.
Hvordan virker det?
Del indsigter om madspild, CO2 og kundernes smagspræferencer.
Ved at placere digitale vægte under alle fade og organiske skraldespande indsamler platformen data på, hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.
Indsigterne føres automatisk ind i FoodOps menuplanlægningsmodul, som bl.a. kan hjælpe med mængdeforslag, CO2 estimation på dine menuer og foreslå retter som de spisende gæster kan lide.

Kom i gang med...
Bæredygtige buffetserveringer
Strømlin buffetserveringer ved altid at lave den rette mad i de rette mængder
- Få indsigt i antallet af spisende gæster og deres præferencer
- Mål automatisk hvad der bliver spist og spildt
- Få digitale skilte med b.la. CO2-aftryk og allergener

Automatisk måling af madspild
Mål madspild kontinuerligt uanset hvem der er på arbejde og hvor madspildet opstår
- Automatisk måling af madspild
- Digital deling af data med kunderne
- Ingen nye arbejdsgange, kun nye indsigter

Kompetencedeling på tværs af lokationer
Del retter, opskrifter og erfaringer på tværs af lokationer og skiftende personale
- Deling af inspirationsunivers til hele organisationen
- Benchmark af drift og bæredygtighed
- Nem rapportering til interessenter
