FoodOp | Reduce food waste

Spar op til 25% på dine råvareomkostninger og skræddersy menuer efter gæsternes smag

FoodOp er en digital platform, der hjælper kantiner og hoteller med at måle madspild og kundernes smag, og bruge indsigterne til at producere den rette mad i de rette mængder.

FoodOp registrerer også, hvor mange der har været i kantinen og fortæller, hvor mange der forventes at komme en given dag.

Gør som andre kantiner og hoteller, der leder bæredygtighedsagendaen

Hvorfor kantiner og hoteller vælger FoodOp

Hjælp planeten

Hjælp planeten

Reducer CO2-aftrykket gennem mindre spild og mere bæredygtige menuer.

Spar penge

Spar penge

Reducer råvareomkostninger med op til 25%.

Spar tid og printerpapir

Spar tid og printerpapir

Automatiske digitale skilte til hver ret.

Del mere

Del mere

Involver de spisende gæster i CSR rejsen.

Hvordan det virker?

Del indsigter om madspild, CO2 og kundernes smagspræferencer.

Ved at placere digitale vægte under alle fade og organiske skraldespande indsamler platformen data på, hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.

Indsigterne føres automatisk ind i FoodOps menuplanlægningsmodul, som bl.a. kan hjælpe med mængdeforslag, CO2 estimation på dine menuer og foreslå retter som de spisende gæster kan lide.

Afspil video

Tre simple trin

1. Planlæg menuer

Planlæg menuer digitalt med henblik på at automatisere administrative opgaver og få inspiration fra et bæredygtigt opskriftskatalog.

2. Få indsigt

Server menuer med vægte under alle fade og organiske affaldsspande, der automatisk måler hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.

3. Optimér

Få indsigt i ressourceforbrug, miljøaftryk og gæsternes smag fra alle serveringer og få autogenerede forslag til at forbedre menuerne.

Sådan siger vores kunder

“For os har det været enormt vigtigt at involvere medarbejderne i rejsen og derfor deler vi også løbende data på bl.a. populære retter, madspild og CO2 på skærmene.”

Joachim Sjøgren Larsen
Joachim Sjøgren Larsen

Food & Beverage Manager

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Carsten Lundsgaard

Køkkenchef

“Alle i kantinen kan se et overblik over populære retter, CO2-aftryk og udviklingen i madspild, og det er med til at skabe et fælles fokus på vores målsætning om at være CO2-neutral i 2030.”

Per Lund Hansen
Per Lund Hansen

Administrerende direktør 

“For os har det været enormt vigtigt at involvere medarbejderne i rejsen og derfor deler vi også løbende data på bl.a. populære retter, madspild og CO2 på skærmene.”

Joachim Sjøgren Larsen
Joachim Sjøgren Larsen

Food & Beverage Manager

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Carsten Lundsgaard

Køkkenchef

“Alle i kantinen kan se et overblik over populære retter, CO2-aftryk og udviklingen i madspild, og det er med til at skabe et fælles fokus på vores målsætning om at være CO2-neutral i 2030.”

Per Lund Hansen
Per Lund Hansen

Administrerende direktør

FoodOp i pressen

Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Prisvinder opfinder nyt værktøj til at begrænse madspild. Hos Mærsk har det afsløret, hvem der smider mest ud

Iværksættere har fundet opskriften mod madspild: Vejer din frokost i kantinen, uden du opdager det

Nichlas’ onkel kickstartede smart idé – nu har den reduceret madspild med 190.000 kilo

Blog

Reducer madspild og få et mere bæredygtigt, profitabelt og effektivt køkken.

Connect

© FoodOptimize ApS 2022. All Rights Reserved.