Øg kundetilfredsheden og spar op til 20% på dine råvarer
FoodOp hjælper kantiner med at automatisk at måle, hvor mange der kommer og hvor meget der bliver spist, så man kan købe skarpt ind.
Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

Gør som andre kantiner, der leder bæredygtighedsagendaen





Hvorfor kantiner vælger FoodOp?

Hjælp planeten
Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre spild og mere bæredygtige menuer.

Spar penge
Reducer råvare-omkostninger med op til 15%.

Spar tid og printerpapir
Automatiser manuelle arbejdsopgaver såsom menuplanlægning og skiltning.

Øg kunde-tilfredsheden
Øg kundetilfredsheden ved at skræddersy menuerne efter deres smag.
Hvordan virker det?
Del indsigter om madspild, CO2 og kundernes smagspræferencer.
Ved at placere digitale vægte under alle fade og organiske skraldespande indsamler platformen data på, hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.
Indsigterne føres automatisk ind i FoodOps menuplanlægningsmodul, som bl.a. kan hjælpe med mængdeforslag, CO2 estimation på dine menuer og foreslå retter som de spisende gæster kan lide.

Kom i gang med...
Menuplanlægning og måling
Planlæg menuer digitalt, automatiser administrative opgaver og få inspiration fra et bæredygtigt opskriftskatalog
- Inspiration til menuer fra et stort inspirationsunivers
- Indsigt i mængder og antal gæster
- Automatisk digital skiltning inkl. CO2, ernæring og bæredygtighed

Mål madspild automatisk
Få hjælp til at måle og reducere produktionsspild, serveringsspild, tallerkenspild og spild fra mødeforplejning
- Automatisk måling af madspild
- Digital deling af data med kunderne
- Ingen nye arbejdsgange, kun nye indsigter

Understøt CSR-strategien
Involver medarbejdere og øvrige interessenter i bæredygtigheds-rejsen gennem deling af indsigter og integration til CSR-rapporten
- Synligt og veldokumenteret bæredygtighedsinitiativ
- Integration til bæredygtighedsrapport
- Nem kommunikation af indsatser

Sådan siger vores kunder

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Køkkenchef

“Alle i kantinen kan se et overblik over populære retter, CO2-aftryk og udviklingen i madspild, og det er med til at skabe et fælles fokus på vores målsætning om at være CO2-neutral i 2030.”

Per Lund Hansen
Administrerende direktør

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Bæredygtighedschef

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Køkkenchef

”Systemet hjælper os med at levere de mængder, som gæsterne faktisk spiser, men også sørger for, at der altid er nok af gæsternes yndlingsretter. Desuden er det et brugbart værktøj til at tilskynde til en bæredygtig adfærd.”

Michelle Rahbek
Bæredygtighedschef

“Alle i kantinen kan se et overblik over populære retter, CO2-aftryk og udviklingen i madspild, og det er med til at skabe et fælles fokus på vores målsætning om at være CO2-neutral i 2030.”

Per Lund Hansen
Administrerende direktør