FoodOp | Reduce food waste

Øg kundetilfredsheden og spar op til 20% på dine råvarer

FoodOp hjælper kantiner med at automatisk at måle, hvor mange der kommer og hvor meget der bliver spist, så man kan købe skarpt ind.

Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

Gør som andre kantiner, der leder bæredygtighedsagendaen

FoodOp i Madklubben
FoodOp i Coloplast

Hvorfor kantiner vælger FoodOp?

Hjælp planeten

Hjælp planeten

Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre spild og mere bæredygtige menuer.

Spar penge

Spar penge

Reducer råvare-omkostninger med op til 15%.

Spar tid og printerpapir

Spar tid og printerpapir

Automatiser manuelle arbejdsopgaver såsom menuplanlægning og skiltning.

Øg kunde-tilfredsheden

Øg kunde-tilfredsheden

Øg kundetilfredsheden ved at skræddersy menuerne efter deres smag.

Hvordan virker det?

Del indsigter om madspild, CO2 og kundernes smagspræferencer.

Ved at placere digitale vægte under alle fade og organiske skraldespande indsamler platformen data på, hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.

Indsigterne føres automatisk ind i FoodOps menuplanlægningsmodul, som bl.a. kan hjælpe med mængdeforslag, CO2 estimation på dine menuer og foreslå retter som de spisende gæster kan lide.

Afspil video

Kom i gang med...

Menuplanlægning og måling

Planlæg menuer digitalt, automatiser administrative opgaver og få inspiration fra et bæredygtigt opskriftskatalog

FoodOps digitale skilte

Mål madspild automatisk

Få hjælp til at måle og reducere produktionsspild, serveringsspild, tallerkenspild og spild fra mødeforplejning​

Mål madspild automatisk

Understøt CSR-strategien

Involver medarbejdere og øvrige interessenter i bæredygtigheds-rejsen gennem deling af indsigter og integration til CSR-rapporten

Understøt CSR-strategien​​ med FoodOp

Sådan siger vores kunder

“For os har det været enormt vigtigt at involvere medarbejderne i rejsen og derfor deler vi også løbende data på bl.a. populære retter, madspild og CO2 på skærmene.”

Joachim Sjøgren Larsen
Joachim Sjøgren Larsen

Food & Beverage Manager

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Carsten Lundsgaard

Køkkenchef

“Alle i kantinen kan se et overblik over populære retter, CO2-aftryk og udviklingen i madspild, og det er med til at skabe et fælles fokus på vores målsætning om at være CO2-neutral i 2030.”

Per Lund Hansen
Per Lund Hansen

Administrerende direktør 

“For os har det været enormt vigtigt at involvere medarbejderne i rejsen og derfor deler vi også løbende data på bl.a. populære retter, madspild og CO2 på skærmene.”

Joachim Sjøgren Larsen
Joachim Sjøgren Larsen

Food & Beverage Manager

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Carsten Lundsgaard

Køkkenchef

“Alle i kantinen kan se et overblik over populære retter, CO2-aftryk og udviklingen i madspild, og det er med til at skabe et fælles fokus på vores målsætning om at være CO2-neutral i 2030.”

Per Lund Hansen
Per Lund Hansen

Administrerende direktør

FoodOp i pressen

Politiken om FoodOp
Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Prisvinder opfinder nyt værktøj til at begrænse madspild. Hos Mærsk har det afsløret, hvem der smider mest ud

Finans om FoodOp

Iværksættere har fundet opskriften mod madspild: Vejer din frokost i kantinen, uden du opdager det

TV2 Lorry om FoodOp

Nichlas’ onkel kickstartede smart idé – nu har den reduceret madspild med 190.000 kilo

Blog

Reducer madspild og få et mere bæredygtigt, profitabelt og effektivt køkken.

Connect

© FoodOptimize ApS 2022. All Rights Reserved.