FoodOp | Reduce food waste

Hvor forankres CSR strategien bedst i hverdagen?

FoodOp hjælper kantiner med at automatisk at måle, hvor mange der kommer og hvor meget der bliver spist, så man kan købe skarpt ind.

Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

Gør som andre virksomheder, der leder bæredygtighedsagendaen

FoodOp i Coloplast
FoodOp i Penneo
FoodOp i Beierholm

Hvorfor virksomheder vælger FoodOp

Hjælp planeten

Hjælp planeten

Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre spild og mere bæredygtige menuer.

Øg medarbejder-tilfredsheden

Øg medarbejder-tilfredsheden

Øg medarbejder-tilfredsheden ved at skræddersy menuerne efter deres smag.

Penge til sundere mad

Penge til sundere mad

Spar 6-15% på råvarer, som kan bruges på bedre mad til medarbejderne.

Rapporter på CSR

Rapporter på CSR

Rapporter på bæredygtighed og medarbejdernes smagspræferencer.

Hvordan virker det?

Del indsigter om madspild, CO2 og ernæring på menuerne via digitale displays og på jeres intranet.

Ved at placere digitale vægte under alle fade og organiske skraldespande indsamler platformen data på, hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.

Indsigterne føres automatisk ind i FoodOps menuplanlægningsmodul, som bl.a. kan hjælpe med mængdeforslag, CO2 estimation på dine menuer og foreslå retter som medarbejderne kan lide.

Afspil video

Løsninger

Menuplanlægning og måling

Integrer sundhed og bæredygtighed i jeres medarbejderbespisning og få mængdeforslag og menuforslag, der passer til medarbejdernes smag.

FoodOps digitale skilte

Mål madspild automatisk

Få FoodOps digitale vægte under jeres organiske skraldespande, som automatisk kan måle og rapportere på madspild.

Mål madspild automatisk

Understøt CSR-strategien

Involver medarbejderne i bæredygtighedsrejsen gennem deling af indsigter og integration til CSR-rapporten.

Understøt CSR-strategien​​ med FoodOp

Menuplanlægning og måling

Integrer sundhed og bæredygtighed i jeres medarbejderbespisning og få mængdeforslag og menuforslag, der passer til medarbejdernes smag.

FoodOps digitale skilte

Mål madspild automatisk

Få FoodOps digitale vægte under jeres organiske skraldespande, som automatisk kan måle og rapportere på madspild.

Mål madspild automatisk

Understøt CSR-strategien

Involver medarbejderne i bæredygtighedsrejsen gennem deling af indsigter og integration til CSR-rapporten.

Understøt CSR-strategien​​ med FoodOp

Sådan siger vores kunder

”For os har det været enormt vigtigt at involvere medarbejderne i rejsen og derfor deler vi også løbende data på bl.a. populære retter, madspild og CO2 på skærmene. Lige om lidt begynder vi også at måle på mødeforplejning fordi det igen er et område, hvor vi kan se at der bliver bestilt for meget mad”

Joachim Sjøgren Larsen
Joachim Sjøgren Larsen

Food & Beverage Manager

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a.  madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab”

Per Lund Hansen
Per Lund Hansen

Administrerende direktør

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Carsten Lundsgaard

Køkkenchef

”I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Karen Brosbøl Wulf

Erhvervschef

FoodOp i pressen

Politiken om FoodOp
Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Prisvinder opfinder nyt værktøj til at begrænse madspild. Hos Mærsk har det afsløret, hvem der smider mest ud

Finans om FoodOp

Iværksættere har fundet opskriften mod madspild: Vejer din frokost i kantinen, uden du opdager det

TV2 Lorry om FoodOp

Nichlas’ onkel kickstartede smart idé – nu har den reduceret madspild med 190.000 kilo

Blog

Et synligt bæredygtighedsinitiativ, der giver sundere og gladere medarbejdere

Connect

© FoodOptimize ApS 2023. All Rights Reserved.