Hvor forankres CSR strategien bedst i hverdagen?
FoodOp hjælper kantiner med at automatisk at måle, hvor mange der kommer og hvor meget der bliver spist, så man kan købe skarpt ind.
Derudover sætter vi strøm til en række processer i køkkenet inkl. menuplanlægning, CO2-estimation og skiltning.

Gør som andre virksomheder, der leder bæredygtighedsagendaen






Hvorfor virksomheder vælger FoodOp

Hjælp planeten
Reducer CO2-aftrykket med 20-35% gennem mindre spild og mere bæredygtige menuer.

Øg medarbejder-tilfredsheden
Øg medarbejder-tilfredsheden ved at skræddersy menuerne efter deres smag.

Penge til sundere mad
Spar 6-15% på råvarer, som kan bruges på bedre mad til medarbejderne.

Rapporter på CSR
Rapporter på bæredygtighed og medarbejdernes smagspræferencer.
Hvordan virker det?
Del indsigter om madspild, CO2 og ernæring på menuerne via digitale displays og på jeres intranet.
Ved at placere digitale vægte under alle fade og organiske skraldespande indsamler platformen data på, hvor meget der bliver taget og spildt for hver ret.
Indsigterne føres automatisk ind i FoodOps menuplanlægningsmodul, som bl.a. kan hjælpe med mængdeforslag, CO2 estimation på dine menuer og foreslå retter som medarbejderne kan lide.

Løsninger
Menuplanlægning og måling
Integrer sundhed og bæredygtighed i jeres medarbejderbespisning og få mængdeforslag og menuforslag, der passer til medarbejdernes smag.
- Inspiration til menuer fra et stort inspirationsunivers
- Indsigt i mængder og antal gæster
- Automatisk digital skiltning inkl. CO2, ernæring og bæredygtighed

Mål madspild automatisk
Få FoodOps digitale vægte under jeres organiske skraldespande, som automatisk kan måle og rapportere på madspild.
- Automatisk måling af madspild
- Digital deling af data med medarbejderne
- Ingen nye arbejdsgange, kun nye indsigter

Understøt CSR-strategien
Involver medarbejderne i bæredygtighedsrejsen gennem deling af indsigter og integration til CSR-rapporten.
- Synligt og veldokumenteret bæredygtighedsinitiativ
- Integration til bæredygtighedsrapport
- Nem kommunikation af indsatser

Menuplanlægning og måling
Integrer sundhed og bæredygtighed i jeres medarbejderbespisning og få mængdeforslag og menuforslag, der passer til medarbejdernes smag.
- Inspiration til menuer fra et stort inspirationsunivers
- Indsigt i mængder og antal gæster
- Automatisk digital skiltning inkl. CO2, ernæring og bæredygtighed

Mål madspild automatisk
Få FoodOps digitale vægte under jeres organiske skraldespande, som automatisk kan måle og rapportere på madspild.
- Automatisk måling af madspild
- Digital deling af data med medarbejderne
- Ingen nye arbejdsgange, kun nye indsigter

Understøt CSR-strategien
Involver medarbejderne i bæredygtighedsrejsen gennem deling af indsigter og integration til CSR-rapporten.
- Synligt og veldokumenteret bæredygtighedsinitiativ
- Integration til bæredygtighedsrapport
- Nem kommunikation af indsatser

Sådan siger vores kunder

”For os har det været enormt vigtigt at involvere medarbejderne i rejsen og derfor deler vi også løbende data på bl.a. populære retter, madspild og CO2 på skærmene. Lige om lidt begynder vi også at måle på mødeforplejning fordi det igen er et område, hvor vi kan se at der bliver bestilt for meget mad”

Joachim Sjøgren Larsen
Food & Beverage Manager

”Vi laver en daglig rapport baseret på data fra virksomhedernes frokostordning med bl.a. madspildsprocenten og kundernes spisevaner, hvilket gør det muligt at lave et præcist CO2 regnskab”

Per Lund Hansen
Administrerende direktør

“Værktøjet ved hvor meget mad, der skal laves og så laver vi ikke fysiske skilte mere. Det klarer systemet automatisk til alle retter.”

Carsten Lundsgaard
Køkkenchef

”I samarbejde med FoodOp har vi etableret en baseline for madspild i både offentlige og private institutioner, og vist hvor meget madspild kan flytte i den grønne omstilling.”

Karen Brosbøl Wulf
Erhvervschef